Fotogene planter

Der er mange gode grunde til at indrette med planter. Flere undersøgelser påviser planternes mange sundhedsfordele, eksempelvis renser de luften og giver et sundere indeklima. (Gratis argument liiige der, når du skal overbevise kæresten om at I skal have endnu flere planter. Selv tak).

Men hvilke skal du så have fat i? Vi giver vores bedste råd til de fineste (instagram venlige) planter, der giver den bedste baggrund til en selfie eller når man skal vise sin indretning frem på sociale medier. Vi kan allerede afsløre, at vi lidt ovre i “Go big or go home”. Så sørg for at der er rigeligt med luft rundt om planten.. ellers bliver det lidt klemt.


Hold den live sådan her:
Skal helst vandes en gang ugentligt, men tåler også at tørre ud mellem vandingerne. Den trives dog bedst med at stå i en fugtig jord, der stadig ikke er for våd.

Det kan være en fordel at overbruse planten af og til – enten med en forstøver eller under bruseren. I vintermånederne skal Strelitzia vandes sparsomt, så den ikke tørrer helt ud.
____
Paradisfugl, Strelitzia Nicolai
Kan købes lige her


Tåler ikke dystre hjem.. (eller tanker)
Den populære Violinfigen som du sikkert er stødt på online, kommer i alle størrelser og priser. Den vil gerne stå meget lyst, pas dog på med direkte sollys. Denne smukke violinfigen skaber giver et flot grønt indslag i indretningen og passer perfekt på en placering lidt væk fra et sydvendt vindue eller terrasse dør. Et plus til vores lejere som har altan!
____
Violinfigen (Ficus Lyrata)
Kan købes lige her


Den sikre!
Kaktus og sukkulenter kommer fra områder med meget sol. Det er faktisk bedst, hvis de får lov til at tørre ud mellem hver vanding. Det er derfor bedre at vande planten ordentligt igennem én gang om ugen, end at vande kaktussen lidt hver dag.

Hvis du vander for lidt, vil din kaktus holde op med at vokse. Vander du for meget, er der risiko for, at din kaktus flækker eller rådner. Sååå held og lykke!
____
Sukkulenter og kaktusser til hjemmet
Kan købes lige her