VELKOMMEN TIL

Olfert Fischers Gade i Aalborg

To nybygget ejendomme på attraktiv beliggenhed med 18 lejligheder der rummer alt i hårde hvidevarer, altaner, taglejligheder og meget mere.

TRE TYPER LEJLIGHEDER

To fuldstændig nybygget ejendomme, som består af 18 lækre lejligheder.

Fra stuen, 1. og 2. sal: Her er 12 ens lejligheder, som alle rummer en fin entré, en stort køkken med opvaskemaskine og udgang til den skønne altan, stue med plads til alt det nødvendige, soveværelse med højskabe og badeværelse med stor bruseniche samt vaskesøjle.

3. sal: på tredje sal finder man 4 lækre 2 værelses boliger, som alle et lækkert og åbent køkken med opvaskemaskine, et soveværelse med højskabe, en god stue  og et badeværelse med stor bruseniche samt vaskesøjle.

4. sal: I ejendommene er der to eksklusive taglejligheder, som består af et stort køkken-alrum, et badeværelse med god bruseniche og kombimaskine, soveværelse med masser højskabe og sidst men ikke mindst en fin entré med skabsplads.

Ejendommen ligger i det populære Aalborg Vestbyen, tæt på Limfjorden. Med kort afstand til Aalborg Streetfood, Fjordparken, lystbådhavnen og masser af grønne arealer, er og bliver denne beliggenhed super attraktiv. Derudover er der kort afstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Visualiseringer