Blomsterkæret i Hjørring

Nyt boligkvarter er på vej! Det omhandler 25 et-plans rækkehuse i den østlige del af Højene i Hjørring. Rækkehusene er gennemførte både i forhold til kvalitet og arkitektur, hvor der er lagt vægt på lysindfald og rummelighed. Indflytning primo 2023.

BESØG BLOMSTERKÆRET

Udsigten i Sæby

Ved havnen i Sæby, bedre lokalt kendt som det gamle frysehus fra 1980 på Gasværksvej, opfører Aalborg Boligselskab den kommende bygning, Udsigten.  Udsigten har et moderne nordisk look beklædt med naturmaterialer og planter som passer ind i bybilledet. Med al respekt for området er der desuden brugt lokal arbejdskraft.

BESØG UDSIGTEN

Spangkæret i Hjørring

Projektet omhandler 30 et-plans moderne rækkehuse i høj kvalitet og med en moderne, enkelt arkitektur. Rækkehusene opføres på adressen Spangkærvej 28, 9800 Hjørring, som er placeret i den østlige del af Højene. De førte beboere flyttede ind i november 2021 og hele boligkvarteret er nu fyldt med glade lejere.

Besøg spangkæret

SKYLINE i Aalborg

Aalborg Boligselskab og KDBoliger afsluttede i starten af 2022 det helt ekstraordinært byggeri, SKYLINE. Ejendommen pynter i dag, i Aalborg smukke bybillede. Lejeboligerne har den mest spektakulære udsigt og her er kræset om enhver detalje som sammen med omgivelserne skaber nogle fantastiske rammer.

I ejendommen, er der opført lejligheder til forskellige smage, lige fra New Yorker lejligheder og penthouse lejligheder til design lejligheder, henholdsvis 1, 2 eller 3 værelses. Ens for alle boligerne er, at de er opført i gedigne materialer og i høj kvalitet, med private tagterrasser og altaner i forskellige størrelser.

BESØG SKYLINE