Stor og attraktiv delevenlig 4-værelses lejlighed med opvaskemaskine!
– Beliggende i en af Aalborgs mest betrådte gader lige i centrum.

Bemærk, at lejligheden ikke er istandsat ved indflytning og der er derved heller ingen istandsættelsesomkostninger ved fraflytning. 

Indretning:
En super fin og ret så charmerende lejlighed med en god planløsning hvor kvadratmeterne er fordelt fordelagtigt ud i alle rummene. Når man træder ind i den 4-værelses lejlighed, træder man som det første ind i entréen, hvor der er plads til opbevaring af sæsonens overtøj. Fra entréen er der adgang til den første stue og køkkenet. Køkkenet er en fin størrelse med opvaskemaskine og kogeø, med mulighed for at sætte et par barstole. Går man ind i stuen, vil man hurtigt opdage, at der er tale om to stuer en suite med fine franske døre. Derudover så er der to gode værelser samt et badeværelse med en fin bruseniche. Alt i alt en rigtig fin lejlighed hvor de 100 kvm er godt fordelt og synes større, da dagslyset bryder igennem de store dannebrogsvinduer.

Beliggenhed:
Det bliver simpelthen ikke mere centralt. – udenfor døren ligger der et utal af shoppingmuligheder, dagligvarerindkøb og transportmuligheder. Derudover er der heller ikke langt til parkområder og havnefronten.