Delevenlig fire værelses lejlighed med altan og god planløsning!
– Denne store bolig ligger i det populære Øgadekvarter i Aalborg.

! OBS. DELEVENLIG LEJLIGHED SOM OVERTAGES SOM BESET – DET BETYDER, AT I MÅ MALE LIGESÅ TOSSET SOM I VIL (også køkkenet)!
– Spar for omkostninger ved fraflytning. 

Indretning:
Boligen er på 95 kvm, men pga. planløsningen giver den mere plads end som så. I stuerne er der mulighed for at indrette sig med f.eks. spisestue i den ene og fjernsynsstue i den anden – valget er dit/jeres! Fra den første stue er der direkte udgang til en altan mod Aalborg by og Limfjorden. Tilbage i entreen som ligger i åben forbindelse med fordelingssgangen. Den L-formet fordelingsgangen forbinder alle rummene i lejligheden. Til højre finder man soveværelset og ekstraværelset mens man i den modsatte ende finder badeværelset med bruseniche og det ældre køkken med opvaskemaskine.

Beliggenhed:
Beliggenhed er velkendt blandt langt de fleste i Aalborg! Fyensgade ligger helt tæt på Østre Anlæg og ganske tæt på Karolinelund, derudover er der heller ikke langt til fjorden. Gå afstand til gågaden som oser af shoppingmuligheder og cafemiljø. Sidst men ikke mindst får man kort afstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport.