Charmerende 3 værelses lejlighed i Aalborg Vestbyen!
– Attraktiv beliggenhed og rigtig god planløsning. 

! OBS. HELE BOLIGEN BLIVER MALET, RENGJORT OG GULVENE BLIVER FIKSET !

Indretning:
Hvis du er til en spændende lejlighed, hvor man kun kan blive positivt overrasket over detaljer, så er denne lejlighed lige noget for dig/jer! – Hele vejen rundt i lejligheden, finder man de smukkeste stuklister og loftrosetter. Gulvtæppet ryger af og lejlighedens originale, charmerende trægulve kommer til sin ret igen.

Entréen er i forbindelse med fordelingsgangen som binder alle rummene i lejligheden sammen, her er også plads til sæsonens overtøj og fodtøj. I den store stue, falder charmen fra de smukke styklister og loftrosetter virkelig i øjnene. Ikke nok med at stuen har detaljerne, så er stuen også rigtig stor og med plads til både spisebordsarrangement og sofagruppe.   Et stort soveværelse med plads til stor seng, skabe, reoler, kommoder eller hvad man ellers ønsker at indrette rummet med. Køkkenet er rummeligt og i super god stand, her er alt det nødvendige, vaskemaskinen bliver byttet ud med en opvaskemaskine. Sidst men ikke mindst er der badeværelset som rummer både god plads til at gå i bad og alt det andet man forventer der er på et badeværelse. Alt i alt en skøn lejlighed som er lidt speciel pga. dens charmerende kroge. Den er helt sikkert en fremvisning værd.

Beliggenhed:
Beliggenheden er ikke til at tage fejl af, da vi er i det populære Aalborg Vestbyen. Der er kort afstand til det meste, herunder flere forskellige indkøbsmuligheder, Fitness World, Haraldslund osv.. Den offentlige transport er nærmest lige udenfor døren, både busstoppested og togstationen. De naturrige arealer er blot få minutters gågang væk, her finder man nemlig grønne parkområder, fjordparken og Vester Fjordparken.