Charmerende 4 værelses lejlighed i Aalborg Vestbyen!
– Attraktiv beliggenhed og rigtig god planløsning. 

<strong! OBS. DER ER LIGE BLEVET FJERNET GULVTÆPPER – DERFOR FREMSTÅR GULVENE MEGET RÅ !

Indretning:
Hvis du er til en spændende lejlighed, hvor man kun kan blive positivt overrasket over detaljer, så er denne lejlighed lige noget for dig/jer. Entréen er i forbindelse med fordelingsgangen som binder alle rummene i lejligheden sammen, her er også plads til sæsonens overtøj. Man får her to store stuer med rigtig god plads og dejligt lysindfald, hvilket med fordel kunne udnyttes som spisestue og tv-stue – der er direkte forbindelse mellem stuerne. Et stort soveværelse med plads til stor seng, skabe, reoler, kommoder eller hvad man ellers ønsker at indrette rummet med. Derudover får man også et mindre værelse. Det er selvfølgelig helt op til dig/jer hvordan i ønsker at bruge de fire gode rum, måske i foretrækker en anden fordeling. Køkkenet er rummeligt og i super god stand og med alt det nødvendige. Sidst men ikke mindst er der badeværelset som rummer både god plads til at gå i bad og alt det andet man forventer der er på et badeværelse. 
Alt i alt en mega fin lejlighed som er lidt speciel pga. dens charmerende kroge. Den er helt sikkert en fremvisning værd.

Beliggenhed:
Beliggenheden er ikke til at tage fejl af, da vi er i det populære Aalborg Vestbyen. Der er kort afstand til det meste, herunder flere forskellige indkøbsmuligheder, Fitness World, Haraldslund osv.. Den offentlige transport er nærmest lige udenfor døren, både busstoppested og togstationen. De naturrige arealer er blot få minutters gågang væk, her finder man nemlig grønne parkområder, fjordparken og Vester Fjordparken.