Lys, stor og åben 2-værelses lejlighed i Aalborg Vestbyen!
– Moderne, indbydende og med opvaskemaskine. 

Indretning:
Når man kommer ind i boligen, er entréen det første man møder, her er plads til ophæng og opbevaring af sæsonens overtøj.
Videre kan man gå ned ad boligens fordelingsgang, som forbinder alle rummene. Soveværelset er ligeledes stor og lyst. Her er der god mulighed for at have en stor seng og mulighed for at have god opbevaringsplads! Køkkenet har en god størrelse med opvaskemaskine.
Videre kommer stuen, som ligeledes er lys og rummelig Disse to store rum står lyse og indbydende, da de store vinduer tillader at solens stråler kan komme ind. Badeværelset er funktionelt og har alt det nødvendige.

Alt i alt en rigtig lækker, ny lejlighed som er lys, indbydenden og rummelig! 

Beliggenhed:
Beliggenheden er ikke til at tage fejl af, da vi er i det populære Aalborg Vestbyen. Der er kort afstand til det meste, herunder flere forskellige indkøbsmuligheder, fitness, Haraldslund, Aalborg Stadion osv.. Den offentlige transport er nærmest lige udenfor døren, både busstoppested og togstationen. De naturrige arealer er blot få minutters gågang væk, her finder man nemlig grønne parkområder, fjordparken og Vester Fjordparken.