Lejligheden
Dit kommende hjem opføres som en 2-vær. lejebolig på 49 m² på 4. sal. Du træder ind i entréen som er en del af køkken-alrummet. Der er god mulighed for at hænge knagerække op eller skoskab. Køkkenet er sandfarvet med en italiensk stenlignende bordplade og hertil messing armatur. Fra køkkenalrummet har du udgang til den 8 m² østvendte altan, som du også kan se gennem de store glaspartier. Badeværelset er i lækre kvalitetsmaterialer som i køkkenet, og med gulvvarme. I soveværelset har du god plads til en dobbeltseng. Særligt for lejligheden er, at der er et tilhørende depotrum i selve lejligheden. Gældende for alle lejligheder er, at der er ventilationsanlæg for at skabe et bedre indeklima. Bemærk, at det ikke er muligt at tilleje en parkeringslads til denne type lejebolig.

Området
Aalborg Skyline ligger på Eternitten, nærmere kendt på adressen Kridtsløjfen som ligger 1,5 km sydøst for midtbyen. Størstedelen af Eternitten blev i 2006 solgt til lokale ejendomsudviklere, og i samarbejde med Aalborg Kommune blev der udarbejdet en strategi for omdannelsen. Her blev der lagt vægt på, at den nye bydel skulle være et sted med mulighed for arkitektoniske eksperimenter. Området blomstrer kulturelt og har tre dagligvarebutikker, caféer og værthuse, fitnesscenter samt arbejdspladser. 

Indflytning og fremvisning
Bygningen Skyline står først færdig i slut 2021 /start 2022. Men vi har fine projekttegningerne, og vil meget gerne fortælle ud fra tegningerne om bygningen Skyline. Vi kan mødes i vores showroom på byggepladsen, hvor du kan se armaturer og farver på køkkenerne. Du kan på samme tidspunkt reservere den lejlighed som du bedst synes som.

Se mere af Skyline-bygningen lige her: https://aalborgskyline.dk/