Lejligheden
Dit kommende hjem opføres som en 2-vær. lejebolig på 66 m² på 1. sal i Skyline bygningen. Som det første træder du ind i entréen. På højre hånd har du et depotrum med teknikskabe, hvor du kan styre gulvvarme og ventilationsanlæg. Badeværelset er i lækre kvalitetsmaterialer og med vaskesøjle. Der er indbyggede skabe i soveværelset, og fornuftig plads til en dobbeltseng. Køkkenet er i sort eg finér med en mørk stenlignende bordplade, og sort armatur hertil. Køkken-alrummet er hjertet i lejligheden og fra rummet har du udgang til den 8 m² store vestvendte altan, som du også kan se gennem de store glaspartier. Bemærk, at det er muligt at tilleje en parkeringsplads til denne type lejebolig.

Området
Aalborg Skyline ligger på Eternitten, nærmere kendt på adressen Kridtsløjfen som ligger 1,5 km sydøst for midtbyen. Størstedelen af Eternitten blev i 2006 solgt til lokale ejendomsudviklere, og i samarbejde med Aalborg Kommune blev der udarbejdet en strategi for omdannelsen. Her blev der lagt vægt på, at den nye bydel skulle være et sted med mulighed for arkitektoniske eksperimenter. Området blomstrer kulturelt og har tre dagligvarebutikker, caféer og værthuse, fitnesscenter samt arbejdspladser. 

Indflytning og fremvisning
Bygningen Skyline står først færdig i slut 2021 /start 2022. Men vi har fine projekttegningerne, og vil meget gerne fortælle ud fra tegningerne om bygningen Skyline. Vi kan mødes i vores showroom på byggepladsen, hvor du kan se armaturer og farver på køkkenerne. Du kan på samme tidspunkt reservere den lejlighed som du bedst synes som.

Se mere af Skyline-bygningen lige her: https://aalborgskyline.dk/