Lejligheden
Som noget unikt har vi skabt en række New yorker-inspireret lejeboliger primært til singler eller studerende. Denne smarte New yorker-lejlighed opføres som en 1-vær. på 43 m² – vestvendt på Skyline bygningen. Du træder direkte ind i køkken-alrummet, hvor der er plads til at ophænge knagerækker til overtøj efter sæson. Der er taget inspiration fra storbyen New York, så badeværelset er i lækre kvalitetsmaterialer med gulvvarme og installeret vaskesøjle. Her taler vi om et sort italiensk marmor gulv, messing armatur og smukke, blanke, hvid-glaseret fliser med facet-kant. Kendetegnet ved NY-lejlighederne er, at der er lavet en rå murstensvæg af genbrugssten med en fin historie. Murstensvæggen matcher det industrielle køkken som er sort med sortlakeret metalrammer og trådhylder til køkkenredskaber. Der er hertil indsat et amerikansk køleskab for at gennemføre looket. Som det fremgår af plantegningen, så er soveværelset åbent ud til køkkenet. I soveværelset er der indbygget garderobeskabe i farven sort. Stuen og soveværelset adskilles af en NY-inspireret glasvæg (se billeder). Lyset kommer til at strømme ind af det store glasparti forenden af lejligheden. Herfra har du også udgang til den 2 m² vestvendte altan. Beliggenheden er genial, da der er 2 min. gågang til Netto og Føtex. Bemærk, at det er ikke muligt at tilleje en parkeringsplads til denne type lejlighed.

Området
Aalborg Skyline ligger på Eternitten, nærmere kendt på adressen Kridtsløjfen som ligger 1,5 km sydøst for midtbyen. Størstedelen af Eternitten blev i 2006 solgt til lokale ejendomsudviklere, og i samarbejde med Aalborg Kommune blev der udarbejdet en strategi for omdannelsen. Her blev der lagt vægt på, at den nye bydel skulle være et sted med mulighed for arkitektoniske eksperimenter. Området blomstrer kulturelt og har tre dagligvarebutikker, caféer og værthuse, fitnesscenter samt arbejdspladser. 

Indflytning og fremvisning
Bygningen Skyline står først færdig i slut 2021 /start 2022. Men vi har fine projekttegningerne, og vil meget gerne fortælle ud fra tegningerne om bygningen Skyline. Vi kan mødes i vores showroom på byggepladsen, hvor du kan se armaturer og farver på køkkenerne. Du kan på samme tidspunkt reservere den lejlighed som du bedst synes som.

Se mere af Skyline-bygningen lige her: https://aalborgskyline.dk/