Lækker 3-vær. lejlighed med fjordkig!
– En indbydende lejlighed med mange charmerende detaljer og en attraktiv beliggenhed

Indretning:
Selve lejligheden har en charmerende form. Fra da man kommer ind i entréen har du badeværelset forud, som er totalt nyrenoveret. På højre hånd har du soveværelset med store, indbyggede skabe og de store vinduer lukker dagslyset ind og giver værelset endnu mere fylde. Tilbage i gangen kan man vælge, at fortsætte ud i køkkenet. Tidligere lejere har indrettet det med fokus på opbevaring og praktik. Fra køkkenet har du udgang til bagtrappen og heraf baggården, hvor du har plads til din cykel. 

I spisestuen er der god plads til et spisebord med 6 stole og et vitrineskabe, hvis det ønskes. Bare se hvordan den nuværende lejer har indrettet sig på billederne. Stuen og spisestuen bliver adskilt af en såkaldt murermesterbue. Stuen er rummelig og der er rigeligt med plads til tv-møbler, sofa og sofabord. 

Beliggenhed:
Dine mest populære naboer er Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelund. Det summer simpelthen af kultur rundt om dit kommende hjem. Kun 5 minutters gang fra din hoveddør, starter gågaden og shoppingmulighederne i Aalborg by er uendelige!