Totalt nybygget to værelses lejlighed i det eftertragtet Aalborg Vestbyen!
– Lækker altan, alt i lavenergi hårde hvidevarer, HTH-inventar, lydisoleret vinduer mv.

Generelt:
Kontakt os gerne for en fremvisning eller uforpligtende snak om mulighederne i boligerne. 🙂 
 
I Olfert Fischers Gade nr. 4 og 6, har vi opført 18 fuldstændig nybygget lejligheder. – Ønsker du/I en anden bolig end netop denne, så kontakt os – der er flere forskellige typer. De står færdige og indflytningsklar d. 1. februar 2023. OBS. Billederne er fra den aktuelle situation og vil løbende blive ændret i takt med, at boligerne står mere og mere færdige. 

Indretning:
Søger du/I en ny lejlighed i det nye år? – så se lige denne nybygget sag! Denne bolig er under opførelse og er totalt nybygget, hvorfor du/I vil være de første beboere af denne bolig. Lejligheden rummer alt i hårde hvidevarer – lavenergi hvidevarer så der spares så meget som muligt på strømmen. Når man træder ind i entré, er der god plads til ophæng af overtøj. I forbindelse med entréen er fordelingsgangen som ligger i forbindelse med køkkenet, hvorfra der er udgang til altanen, hvor vejret kan nydes. Køkkenet er super rummeligt med god opbevaringsplads og opvaskemaskine. Selve køkkenet er et hvidt HTH-køkken med en flot og moderne træbordplade. På badeværelset er der vaskesøjle og skabsplads, samt en stor og fin bruseniche hvor gulvet der består af 60×60 klinker kører videre op af væggen. I den store stue er der masser plads til både spisebord og sofaarrangement. Sidst men ikke mindst er der i  soveværelset indbygget højskabe og plads til en stor seng. Generelt er ALT gennemtænkt og fuldstændig nybygget i boligen. Gulvet er flotte, lyse vinylstave og 3 lags lydisoleret vinduer så støjen fra gaden er minimal. 

Beliggenhed: 
Beliggenheden er super attraktiv og mange foretrækker Vestbyen. Her er kort afstand til mad hos Aalborg Streetfood, bademuligheder i Fjorparken, lystbådehavnen og masser af grønne arealer. Derudover er der indkøbsmulighed med kun få min. gåafstand fra boligen og offentligtransport er at finde næsten udenfor døren. Hvis du/I bare er det mindste nysgerrig på denne lejlighed, så giv os et kald i dag. Statistikken viser nemlig, at lejligheder i denne bydel hurtigt ryger af lejeboligmarkedet.