Totalt nybygget to værelses høj-stue-lejlighed i det eftertragtet Aalborg Vestbyen!
– Altan, alt i lavenergi hårde hvidevarer (lavenergi), HTH-inventar, lydisoleret vinduer mv.

Generelt:
Kontakt os gerne for en fremvisning eller uforpligtende snak om mulighederne i boligerne. 🙂 
 
I Olfert Fischers Gade nr. 4 og 6, har vi opført 18 fuldstændig nybygget lejligheder. – Ønsker du/I en anden bolig end netop denne, så kontakt os der er flere forskellige typer. De står færdige og indflytningsklar d. 1. februar 2023. OBS. Billederne er fra den aktuelle situation og vil løbende blive ændret i takt med, at boligerne står mere og mere færdige. 

Indretning:
Søger du/I en ny lejlighed i det nye år? – så se lige denne nyopførte sag. Denne bolig er under opførelse og er totalt nybygget, hvorfor du/I vil være de første beboere af denne bolig. Lejligheden rummer alt i hårde hvidevarer – lavenergi hvidevarer så der spares så meget som muligt på strømmen. Når man træder ind i entré, er der god plads til ophæng af overtøj. I forbindelse med entréen er fordelingsgangen som ligger i forbindelse med køkkenet, hvorfra der er udgang til altanen, hvor vejret kan nydes. Køkkenet er super rummeligt med god opbevaringsplads og opvaskemaskine. Selve køkkenet er et hvidt HTH-køkken med en flot og moderne træbordplade. På badeværelset er der vaskesøjle og skabsplads, samt en stor og fin bruseniche hvor gulvet der består af 60×60 klinker kører videre op af væggen. I den store stue er der masser plads til både spisebord og sofaarrangement. Sidst men ikke mindst er der i  soveværelset indbygget højskabe og plads til en stor seng. Generelt er ALT gennemtænkt og fuldstændig nybygget i boligen. Gulvet er flotte, lyse vinylstave og 3 lags lydisoleret vinduer så støjen fra gaden er minimal. 

Beliggenhed: 
Beliggenheden er super attraktiv og mange foretrækker Vestbyen. Man får nemlig kort afstand til mad hos Aalborg Streetfood, bademuligheder i Fjorparken, lystbådehavnen og masser af grønne arealer. Derudover er der indkøbsmulighed med kun få min. gåafstand fra boligen og offentligtransport er at finde næsten udenfor døren. Hvis du/I bare er det mindste nysgerrig på denne lejlighed, så giv os et kald i dag. Statistikken viser nemlig, at lejligheder i denne bydel hurtigt ryger af lejeboligmarkedet.