Stor og åben 2-værelses lejlighed i Aalborgs absolutte centrum!
– Moderne, indbydende og med altan og hems. 

Indretning:
Når du træder ind i lejligheden, møder du som det første entréen og badeværelset lige ud. Det er et ældre, men dog fint og funktionelt badeværelse. Her er der både opbevaringsplads og en god bruseniche. Fra entréen har vi stuen/køkken-alrummet. Lys og indbydende, med kig over byens liv. I stuen er der god mulighed for at have både spisebordsmøbler og sofaarrengement. Frr stuen er der udgang til en dejlig, lys altan, hvor der er rig mulighed for havemøbler, krukker m.m.

Lidt specielt for denne lejlighed, er at der er indbygget hems over stuen. En trætrappe/stige giver adgang til et stort soveværelse med indbygget opbevaringsplads. Den tidligere lejer havde lagt en stor madras og havde samtidigt plads til kommode til tøj. Smart løsning. Hvis vi til slut bevæger os ned i stuen igen, skal det sidste rum også præsenteres. Det er ikke det største, men det giver gode opbevaringesmuligheder. Det kunne også blive et kontor? Det er op til dig. 

Beliggenhed:
Lejligheden er beliggende i den populære madgade, Reberbansgade – så bliver det næsten ikke mere centralt. Du har gå afstand til Aalborgs gågade med byliv, caféliv, shopping og indkøb. Offentlig transport er ligeledes ikke mere end to minutter væk og de har det meste lige ude for døren.