Nyrenoveret lejlighed med god planløsning i Hjørring C.!
– Her får man meget for pengene, både opvaskemaskine, depotrum og parkeringsplads. 

Indretning:
Lejligheden på hele 73 kvm. består af en super entré som forbinder lejlighedens soveværelse, stue, køkken og badeværelse. Alle lejlighedens vinduer er med lydreducerede glas. Hvis vi går videre ind i soveværelset, har du garderobeskabe. Stuen fremstår lys og rummelig med stort vinduesparti, hvor lyset strømmer ind. Når der skal laves mad, benytter du det flotte HTH-køkken med Miele hårde hvidevarer herunder også opvaskemaskine.-  Rigtig lækker kvalitet! Badeværelset fremstår med store flotte 60×60 cm klinker og gulvvarme. Der er væghængt toilet og en glasbruseniche med linjeafløb. Du har desuden adgang til et nyt Miele vaskeanlæg som består af vaskemaskine og tørretumbler i kælderen.

Beliggenhed:
Vi er i en ejendom på Sct. Olai Plads, forenden af gågaden som tilbyder shopping og indkøbsmuligheder. Derudover er der nem adgang til parkering, da der udenfor døren er en parkeringskælder at finde. Offentlig transport og grønne områder er blot få min. væk. Perfekt beliggenhed til nogle der ønsker at bo centralt med kort afstand til alt det nødvendige.

Bemærk, at der medfølger et depotrum samt mulighed for tilkøb af flere. Du får også en parkeringsplads i en lukket gård, hvor der er tilhørende parkerings kontrol.