Nyrenoveret tre værelses lejlighed i centrum!
– Bonus: du/I får egen parkeringsplads.

Indretning: 
Lejligheden består af en entré med integreret garderobe som forbinder lejlighedens soveværelse og badeværelse med resten af lejligheden. Soveværelse har ligeledes integreret garderobe og et stort vindue med udsigt udover gågaden. Stuen fremstår lys og rummelig med store vinduespartier, med udsigt til gågaden. Stuen har en åben forbindelse til et stort og flot HTH køkken med Miele tilhørende hvidevarer og opvaskemaskine. Lejlighedens ekstraværelse har garderobeskab og store vinduespartier, med lyd reducerede glas. Ekstraværelset kan med fordel benyttes til gæsteværelse eller kontor. Badeværelset fremstår med store flotte 60×60 cm klinker med gulvvarme, væghængt toilet og en glasbruseniche med linjeafløb.
Adgang til nyt Miele vaskeanlæg med vaskemaskine og tørretumbler i kælderen. Depot rum medfølger, samt mulighed for tilkøb af flere.

Beliggenhed: 
Ejendommen ligger på Sct. Olai Plads i Hjørring centrum. Man får kig udover Hjørrings mange tage og til flere fine kirketårne. Indkøbsmuligheder finder man på den modsatte side af gaden og shoppingmuligheder lige udenfor hoveddøren.